ro

Compania noastra

Experienta din 1998

Peste 260 clienti

Legislatie Romana si externa

Preturi flexibile

Echipa Fincont este un grup consacrat de experti contabili si consilieri financiari avand cunostinte teoretice si experienta practica necesara pentru a va ajuta sa beneficiati rapid si substantial din colaborarea noastra reciproca.

Societatea noastra a fost infiintata in 1998, dobandind de atunci experienta pentru rezolvarea problemelor de consultanta si contabilitate ridicate in fiecare luna de mai mult de 230 clienti, ale caror activitati si structuri de capital sunt diferite.

Avem o experienta solida castigata pe durata colaborarii cu diverse reprezentante ale companiilor straine, care au avut cerinte speciale din domeniul rapoartelor financiare si consultantei fiscale. In acelasi timp, datorita activitatilor de lobby constante, Fincont se bucura de bune relatii profesionale cu Administratia Financiara si cu alte institutii publice.

Despre noi

De peste zece ani, Fincont a actionat pentru dezvoltarea unui portofoliu de clasa, incluzand companii internationale si nationale, particulare si publice.

Am administrat in trecut cu multe spete, derivand din relatiile comerciale si credit dintre o companie auxiliara si compania-mama si suntem mandri ca putem armoniza legislatia financiara romana cu cea externa.

Intelegem dorinta clientilor nostri de a avea servicii de contabilitate precise si exacte, promptitudine si confidentialitate si preturi echitabile. Din aceste considerente, Fincont are o politica de preturi flexibila si ajustata perfect volumului de munca si expertizei corelate cu activitatile clientilor si cu solicitarile lor specifice.

Avem credinta ca activitatea pe care o desfasuram sprijina clientii nostri in realizarea scopului afacerii lor, ajutandu-i la imbunatatirea deciziilor managementului si concentrarea acestuia pe proiectele companiei.

Toate serviciile oferite
  • Servicii profesionale de contabilitate
  • Consultanta economico-financiara si fiscala
  • Servicii de personal
  • Taxe si obligatii
  • Alte servicii neincluse in contract

Societatea noastra pastreaza secretul profesional si puteti fi siguri ca toate datele la care avem acces raman confidentiale.

Mai adaugam si faptul ca le furnizam lunar clientilor nostri raportari cu privire la modificarile intervenite in legislatia fiscala si financiar contabila.

Toate relatiile prestator-client ale firmei noastre au la baza un contract ferm cu obligatii si drepturi foarte clar definite. Ne asumam raspunderea asupra tuturor prestatiilor efectuate. Politica firmei cu privire la pret este foarte flexibila, si adaptata perfect volumului de munca si cerintele clientilor.